Ekstrautstyr

EKSTRA

Dørlåsesystem med nøkkel

 

Det forhindrer risikoen for utilsiktet åpning under matlaging, noe som vil avbryte delikate sykluser og kompromittere det nødvendige resultatet (valgfritt på alle GRE-modeller).

Kjernesonde

Avtakbar og utskiftbar, den er tilgjengelig i forskjellige diametre og med forskjellige målepunkter. Det ergonomiske håndtaket tillater presis innsetting i kjernen av produktet til enhver tid, noe som gjør sonden veldig enkel å bruke (valgfritt kun på D- og E-versjoner, standard på RRFF, RRFT, RRFC-serien).

Kavitetskonfigurasjon kan tilpasses

I henhold til dine krav ved bestilling, for GN eller 600×400 brett

(GRE061,RRO051/61/81/101/11/141, RRT051/61/81/101/161)

Kokehulromsbelysning

Den er tilgjengelig i kombinasjon med glassdøren (valgfritt på RRO-RRT-modeller, standard på GRE-modeller).    

Forenklet programvare

For repeterende arbeidssykluser og for å lette brukergrensesnittet for mindre trente operatører, tilbyr Moduline forenklet programvare som lar operatøren starte et program (forhåndsinnstilt av en systemadministrator) med den enkle sekvensen av 2 taster. Programvaren er installert fra fabrikken i stedet for den komplette programvaren. Tekniske støttemenyer forblir tilgjengelige (kun tilgjengelig på kontrollpanel E).

Vanntank integrert i maskinen

Denne tanken (valgfritt) tillater gratis installasjon av regeneratorer fra GRE-serien (med frontskuff og 2-liters kapasitet), regeneratorer fra RRO-serien med 3-liters tank, og regeneratorer fra RRFF-, RRFT- og RRFC-serien med 5 -liters tank. Det er standard på RRT-serien.

USB-port

Programvaren, oppskriftsboken og HACCP-data kan overføres eller lastes ned via USB-port (valgfritt kun på D- og E-versjoner, standard på RRFF, RRFT, RRFC-serien). HACCP-posten lagrer alle regenereringsparametere administrert av utstyret i 30 dager (følger med USB-porten).

Slukkesystem

Dette er for en innfelt installasjon der det kreves full kondensering av det øvre røykgassutløpet (ekstrautstyr tilgjengelig på GRE-serien med E-kontroll).

Hengelås

Tastlåssystemet med passord gir maksimal databeskyttelse for kokken og forhindrer utilsiktet avbrudd av tilberedningsprogrammet (D- og T-versjoner).

ProTime

ProTime-systemet lar deg stille inn dato og klokkeslett for forvarming av ovnen eller start av et kokeprogram (D- og T-versjoner).

Kjernesjekk

Kjernesonden kontrollerer fremdriften til ønsket kjernetemperatur. Opptil 30 forskjellige kjernetemperaturer kan registreres på slutten av prosessen og lagres i HACCP-rapporten (kun på GRE-RRO-RRT-RRFF-RRFT-RRD-RRFC-modeller).

Ecowash

Ecowash-vaskesystemet vasker automatisk kokerommet med 4 forskjellige programmer, ved bruk av endose tablettvaskemidler (standard i GRE-serien, DW og på EW-modeller).